(Ont)Zorg Pluspakket

Als je via Kiesgoed.nl een zorgverzekering mét aanvullende zorgverzekering afsluit, dan profiteer je van kosteloze verhaalservice na een ongeval. Ook als je al klant bent van Kiesgoed.nl heb je recht op dit ‘(Ont)Zorg Pluspakket’ van Heilbron B.V*.

 

Daarnaast ben je gratis verzekerd voor tandartskosten en kosten voor fysiotherapie na een ongeluk wanneer het verhalen van de kosten niet mogelijk is. Deze dekking vervalt per 1 januari 2019. De verhaalservice blijft wel bestaan.

 

Verhaalservice na een ongeluk

Een ongeluk zit in een klein hoekje. In samenwerking met 112schade verhalen wij verkeers- en letselschades kosteloos voor je op de tegenpartij.

 

Hoe werkt het?

Wij verhalen je schade zonder dat wij bij je hiervoor kosten in rekening brengen. Zo kun je rustig van de schrik bekomen en hoef je je over de juridische afwikkeling van je schade geen zorgen te maken.

 

* Kiesgoed.nl is een initiatief van Heilbron B.V. net als Het (Ont)Zorg Pluspakket

 

Bekijk de werking van de verhaalservice op de website van Heilbron.

 

Extra ongevallenverzekering via Heilbron

Naast de kosteloze verhaalservice na een ongeval ben je gratis  verzekerd voor tandartskosten en kosten voor fysiotherapie na een ongeluk wanneer het verhalen van de kosten niet mogelijk is.

Deze kosten zitten niet in de basisverzekering en zijn (veel) hoger dan de meeste aanvullende (tandarts)verzekeringen vergoeden.

 

Met het gratis (Ont)Zorg Pluspakket bent u verzekerd voor onderstaande kosten indien deze niet te verhalen zijn op een aansprakelijke partij:

  • tandartskosten na een ongeval tot 5.000 euro
  • en fysiotherapie na een ongeval tot 1.000 euro

 

Heilbron biedt het (Ont)Zorg Pluspakket aan in samenwerking met 112schade.nl.

 

De polisvoorwaarden vindt u op de website van Heilbron.

 

Persoonlijk advies

Heb je vragen over het (Ont)Zorg Pluspakket? Neem vrijblijvend contact op met een van onze zorgspecialisten via 0182 – 30 44 88 of via zorg@heilbron.nl.

Begin met vergelijken

Neem contact op met ons

Kiesgoed.nl gaat voor 100% service.

 

Of dat nu tijdens het vergelijken, afsluiten of het beantwoorden van vragen is.
Wij horen graag hoe jij onze dienstverlening ervaart! Bij ons krijgt u binnen een werkdag een reactie op uw vraag of opmerking.

 

Bellen kan ook! 088 - 12 10 222