Uitstekende bereikbaarheid

Uitstekende bereikbaarheid

Wij vinden het belangrijk dat je ons goed kunt bereiken. Daarom hebben we de mogelijkheid om contact op te nemen zo laagdrempelig mogelijk gemaakt. Contact met onze zorgspecialisten is onder meer mogelijk via telefoon, chat, e-mail en per post. Jouw vraag wordt direct in behandeling genomen door een specialist.

 

Telefonische bereikbaarheid

Telefonisch zijn wij uitstekend te bereiken. Een team van adviseurs zit klaar om jouw vragen te beantwoorden. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken via een telefoonnummer tegen lokaal tarief en je komt bij ons ook niet in een wachtrij terecht.

 

Bereikbaar via chat

In onze zorgvergelijker hebben wij een chatfunctie opgenomen, waar je direct met een concrete vraag terecht kunt. Wanneer je jouw vraag stelt, heb je direct contact met een van onze adviseurs.

 

Bereikbaar via e-mail

Wanneer je een e-mail stuurt naar ons, beloven wij jouw e-mail binnen een werkdag te beantwoorden. Je ontvangt van ons altijd direct een bevestiging, die je ervan verzekert dat jouw vraag is ontvangen en in behandeling wordt genomen.

 

Bereikbaar per post

Ben je niet in de gelegenheid om telefonisch of per computer contact op te nemen, dan kun je altijd een brief of ander document per post verzenden naar ons. Wij zijn bereikbaar via een postbusnummer.

 

Heilbron/Kiesgoed.nl

Postbus 150

2810 AD Reeuwijk

Begin met vergelijken

Neem contact op met ons

Kiesgoed.nl gaat voor 100% service.

 

Of dat nu tijdens het vergelijken, afsluiten of het beantwoorden van vragen is.
Wij horen graag hoe jij onze dienstverlening ervaart! Bij ons krijgt u binnen een werkdag een reactie op uw vraag of opmerking.

 

Bellen kan ook! 088 - 12 10 222