Over ons

Er staat een team van 10 zorgspecialisten voor je klaar gedurende het hele jaar. In de drukke eindejaarsperiode, vanaf 1 november tot en met 31 januari breiden wij ons team uit met adviseurs die via ons hun benodigde certificaat halen. Dit allemaal zodat wij jou direct van passend advies kunnen voorzien en snel al je vragen goed kunnen beantwoorden.

 

Dit zijn de zorgspecialisten die voor je klaar staan!

Coby Elsendoorn

De klantvragen zijn heel divers. Klanten wegwijs te mogen maken in ons land met de wet- en regelgeving en in de verzekeringswereld dat is voor mij een uitdaging en motivatie. Hierdoor vliegen de werkdagen voorbij!

Jeroen Vaessen

Het continu moeten inspelen op wijzigingen in de markt en dan vooral de interpretatie hiervan door de verschillende verzekeraars houdt mij, op een positieve manier, dagelijks bezig.

Max Willemsen

In mijn werk streef ik er naar mijn vakkundigheid samen met mijn precisie het zo makkelijk mogelijk te maken voor de klanten en mijn collega’s.

Begin met vergelijken

Neem contact op met ons

Kiesgoed.nl gaat voor 100% service.

 

Of dat nu tijdens het vergelijken, afsluiten of het beantwoorden van vragen is.
Wij horen graag hoe jij onze dienstverlening ervaart! Bij ons krijgt u binnen een werkdag een reactie op uw vraag of opmerking.

 

Bellen kan ook! 088 - 12 10 222