Over Kiesgoed.nl

Kiesgoed.nl is de meest uitgebreide vergelijkingssite voor je zorgverzekering. Wij werken geheel onafhankelijk. Hieronder lees je precies waar wij voor staan en hoe wij werken.

 

Wat bieden wij jou?

Wij streven er naar de meest uitgebreide zorgvergelijkingssite te zijn. Daarom bieden we jou:

  • zeer complete informatie;
  • een totaalvergelijking op het gebied van zorgverzekeringen;
  • uitstekende service per telefoon of e-mail.

 

Dienstverlening van Heilbron

De dienstverlening van Kiesgoed.nl wordt uitgevoerd door Heilbron. Voor een omschrijving van onze dienstverlening kun je de advieswijzer van Heilbron raadplegen.

 

Deskundigheid medewerkers

Wij hebben uiterst deskundige medewerkers in dienst, die goed in staat zijn jou van een passende zorgverzekering te voorzien. Onze zorgspecialisten houden hun kennis actueel door regelmatige bijscholing.

 

Veilig en betrouwbaar

Kiesgoed.nl is een website van Heilbron B.V.. Heilbron beschikt over een vergunning bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12043333. Daarnaast zijn wij aangesloten bij instituut Kifid onder nummer 300.016043. Onze inschrijving bij de Kamer van Koophandel is nummer 63453797.

 

Klantenpanel

Om de informatievoorziening, transparantie en betrouwbaarheid van Kiesgoed.nl te waarborgen maakt Heilbron gebruik van een klantenpanel. Dit panel bestaat uit een representatief aantal relaties van Heilbron. Zij houden toezicht op de werkwijze van Heilbron en de website Kiesgoed.nl.

Begin met vergelijken

Neem contact op met ons

Kiesgoed.nl gaat voor 100% service.

 

Of dat nu tijdens het vergelijken, afsluiten of het beantwoorden van vragen is.
Wij horen graag hoe jij onze dienstverlening ervaart! Bij ons krijgt u binnen een werkdag een reactie op uw vraag of opmerking.

 

Bellen kan ook! 088 - 12 10 222