Home » Zorgverzekeraars » Zorg en Zekerheid
Zorg en Zekerheid  logo

Zorg en Zekerheid

Premies

  • Restitutiepolis: € 118,45 (Premie 2018)
  • Naturapolis: € 114,95 (Premie 2018)

Contact

Facebook IconFacebook.com/zorgenzekerheid
Twitter IconTwitter.com/zorgenzekerheid
Website IconZorgenzekerheid.nl

Over Zorg en Zekerheid

Zorg en zekerheid is een regionale zorgverzekeraar die zich richt op de regio Leiden en het Groene Hart. Op dit moment heeft Zorg en Zekerheid ruim 405.000 verzekerden. Ten opzichte van 2012 is Zorg en Zekerheid met 9.000 verzekerden gegroeid. Het is een organisatie zonder winstoogmerk.

Zorg en Zekerheid is ontstaan uit een samenbundeling van diverse ziekenfondsen in de regio. De diensten gaan hierdoor al 187 jaar terug. Zorg en Zekerheid ondersteunt veel projecten in de gezondheidszorg. Ze richten zich vooral op projecten binnen de regio en op het buitenland, met name in ontwikkelingslanden. Hier komt dus het regionale karakter van Zorg en Zekerheid goed tot uiting. Ook ondersteunen ze veel sportieve initiatieven in de regio. Bekend is Zorg en Zekerheid Leiden, een basketbalclub uit Leiden uitkomend in de eredivisie. Deze club is gesponsord door Zorg en Zekerheid. Ook kunt u met uw zorgpas van Zorg en Zekerheid kortingen krijgen bij diverse (meestal lokale) bedrijven. Zorg en Zekerheid is bewust een regionale verzekeraar. In het werkgebied kunnen ze zo goede afspraken maken met zorgverleners.

Zorg en Zekerheid biedt twee basisverzekeringen. Een naturapolis (De Zorg Zeker) en restitutiepolis (De Zorg Vrij). Bij de naturapolis hoeft u geen rekeningen voor te schieten, maar moet u wel naar een gecontracteerde zorgverlener gaan. Met de Zorg Vrij polis bent u vrij in de keuze van een zorgverlener. Opvallend bij Zorg en Zekerheid is de ruime keus aan aanvullende verzekeringen. Kenmerkend van deze aanvullende verzekeringen is dat er geen acceptatieplicht bestaat voor deze aanvullende verzekeringen. Ook niet voor chronisch zieken en ouderen. In de meeste van deze pakketten zijn vergoedingen opgenomen voor tandheelkunde.

Zorg en Zekerheid biedt daarnaast een unieke mogelijkheid aan mensen die op dezelfde polis staan en ook dezelfde aanvullende verzekering hebben. Voor een klein bedrag extra per maand kan de niet gebruikte tandheelkundige vergoeding gedurende het jaar gebruikt worden door de andere verzekerde op de polis.

Provisie: Nee
Vergelijkbaar in module: Ja
Direct afsluiten: Nee
Wijzigingen: Verzekeraar
Declaraties: Verzekeraar
Premie innen: Verzekeraar
Contact telefoon tot aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact telefoon na aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact e-mail tot aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact e-mail na aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact Twitter: Verzekeraar

Dienstverlening Kiesgoed.nl

Kiesgoed.nl ontvangt geen beloning van deze verzekeraar. U kunt deze zorgverzekering niet vergelijken in onze vergelijkingsmodule. Vervolgens kunt u een offerte via Kiesgoed.nl ontvangen of wordt u doorgestuurd naar de zorgverzekeraar.

De dienstverlening die wij bieden, is afhankelijk van de overeenkomst die Kiesgoed.nl met deze zorgverzekeraar heeft. Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Daarom adviseren wij geheel onafhankelijk. In tegenstelling tot andere vergelijkingssites heeft geen enkele verzekeraar aandelen in onze organisatie. Geen enkele maatschappij heeft dus invloed op het advies dat wij bieden of de verdiensten die wij ontvangen.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van Heilbron | disclaimer | dienstverlening