Home » Zorgverzekeraars » Zilveren Kruis Achmea
Zilveren Kruis Achmea logo

Zilveren Kruis Achmea

Premies

  • Restitutiepolis: € 123,75 (Premie 2018)
  • Naturapolis: € 119,45 (Premie 2018)
  • Selectiefpolis: € 105,95 (Premie 2018)

Contact

Facebook IconFacebook.com/zilverenkruis
Twitter IconTwitter.com/zilverenkruis
Website IconZilverenkruis.nl

Over Zilveren Kruis Achmea

Zilveren Kruis Achmea heeft 2,5 miljoen verzekerden en is daarmee een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Stichting Het Zilveren Kruis is op 4 maart 1949 opgericht in Woerden.

Indertijd was het geen vanzelfsprekendheid dat iedereen toegang had tot de noodzakelijke medische zorg. Alleen onder een bepaalde inkomensgrens hadden mensen recht op een vergoeding van het ziekenfonds. Mensen boven deze grens moesten de kosten zelf financieren wat soms niet makkelijk was. Zeker niet met een chronische aandoening. Zilveren Kruis bood deze mensen de mogelijkheid zicht te verzekeren voor noodzakelijke medische zorg. Rond 1985 was Zilveren Kruis de grootste particuliere zorgverzekeraar van Nederland.

Het zorgstelsel is inmiddels in Nederland sterk veranderd. Na veel fusies en samenwerkingsverbanden ontstond in 1995 de Achmea Groep. Tot op de dag van vandaag maakt Zilveren Kruis Achmea deel uit van deze groep. Zilveren Kruis Achmea is de grootste zorgverzekeraar binnen deze groep. Het hoofdkantoor van Zilveren Kruis Achmea is gevestigd in Leiden. Achmea is op dit moment marktleider op het gebied van zorgverzekeringen. Per 01-01-2015 is AGIS geheel overgegaan in Zilveren Kruis.

Provisie: Ja
Vergelijkbaar in module: Ja
Direct afsluiten: Ja
Wijzigingen: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Declaraties: Verzekeraar
Premie innen: Verzekeraar
Contact telefoon tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact telefoon na aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact e-mail tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact e-mail na aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact Twitter: Kiesgoed.nl en verzekeraar

Dienstverlening Kiesgoed.nl

Kiesgoed.nl ontvangt een beloning van deze verzekeraar in de vorm van provisie. Provisie is de beloning die financieel adviseurs ontvangen wanneer zij dienstverlening bij de verzekeraar uit handen nemen. De provisie die Kiesgoed.nl ontvangt bedraagt ongeveer 2 tot 3 procent van het premiebedrag.

De dienstverlening die wij bieden, is afhankelijk van de overeenkomst die Kiesgoed.nl met deze zorgverzekeraar heeft. Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Daarom adviseren wij geheel onafhankelijk. In tegenstelling tot andere vergelijkingssites heeft geen enkele verzekeraar aandelen in onze organisatie. Geen enkele maatschappij heeft dus invloed op het advies dat wij bieden of de verdiensten die wij ontvangen.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van Heilbron | disclaimer | dienstverlening