Home » Zorgverzekeraars » Univé ZEKUR
Univé ZEKUR logo

Univé ZEKUR

Premies

  • Restitutiepolis: € 109,12 (Premie 2018)
  • Selectiefpolis: € 93,85 (Premie 2018)

Contact

Twitter IconTwitter.com/zekur
Website IconZekur.nl

Over Univé ZEKUR

Univé ZEKUR is de internetlabel van Univé dat zich richt op jongeren. Univé is met 1,3 miljoen verzekerden een van de grootste verzekeraars van Nederland. Univé is een organisatie zonder winstoogmerk. De hoofdvestigingen van Unive staan in Assen en Zwolle. De geschiedenis gaat terug tot 1794. Zowel zorg-, schade- en levensverzekeringen worden aangeboden. De nadruk wordt door Univé gelegd op het feit dat de klant een totaalpakket aan verzekeringen af kan nemen. Op de zorgverzekering wordt ook korting aangeboden als men andere verzekeringen heeft ondergebracht bij Univé. De hoofdvestiging van Univé is gehuisvest in Assen, maar Univé kent 150 regionale maatschappijen. In mei 2007 heeft er een fusie plaatsgevonden tussen VGZ, IZA Zorgverzekeraar en Trias (UVIT). In 2011 is UVIT weer opgesplitst in een zorgbedrijf en een schadebedrijf. Univé telt ongeveer 2800 medewerkers verspreid over heel Nederland.

ZEKUR kan door Univé goedkoper worden aangeboden omdat er een aantal voorwaarden gelden. Zo is deze verzekering alleen via internet af te sluiten. Herhaalrecepten dienen besteld te worden via de internetapotheek. Het is een naturapolis, wat betekent dat bij planbare zorg de klant gebruik dient te maken van een gecontracteerde zorgaanbieder.

Univé ZEKUR wil net als Univé de klant een totaaloplossing bieden voor al zijn verzekeringen. Zo worden er ook schadeverzekeringen aangeboden die zijn toegespitst op jongeren (c.q. jongvolwassenen).

De basisverzekering van ZEKUR (Gewoon ZEKUR Zorg) is uit te breiden met de module Extra ZEKUR Zorg. In dit aanvullende pakket zitten onder andere vergoedingen voor fysiotherapie, brillen en lenzen en inentingen. De aanvullende tandartsverzekering zit in de module Extra ZEKUR. Deze aanvullende tandartsverzekering is niet los af te sluiten.

Een leuke extra die klanten krijgen bij Extra ZEKUR is de Visa Greencard. Aankopen die met deze kaart worden gedaan (en de CO2 uitstoot die daarmee wordt veroorzaakt) worden gecompenseerd met het planten van nieuwe bomen. Bovendien krijgen klanten een gratis aankoopverzekering.

Provisie: Geen beloning
Vergelijkbaar in module: Ja
Direct afsluiten: Nee
Wijzigingen: Verzekeraar
Declaraties: Verzekeraar
Premie innen: Verzekeraar
Contact telefoon tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact telefoon na aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact e-mail tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact e-mail na aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact Twitter: Kiesgoed.nl en verzekeraar

Dienstverlening Kiesgoed.nl

Kiesgoed.nl ontvangt geen beloning van deze verzekeraar. U kunt deze zorgverzekering wel vergelijken in onze vergelijkingsmodule. Vervolgens kunt u een offerte via Kiesgoed.nl ontvangen of wordt u doorgestuurd naar de zorgverzekeraar.

De dienstverlening die wij bieden, is afhankelijk van de overeenkomst die Kiesgoed.nl met deze zorgverzekeraar heeft. Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Daarom adviseren wij geheel onafhankelijk. In tegenstelling tot andere vergelijkingssites heeft geen enkele verzekeraar aandelen in onze organisatie. Geen enkele maatschappij heeft dus invloed op het advies dat wij bieden of de verdiensten die wij ontvangen.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van Heilbron | disclaimer | dienstverlening