VGZ  logo

VGZ

Premies

  • Restitutiepolis: € 114,87 (Premie 2018) (excl. korting € 122,20)
  • Naturapolis: € 109,23 (Premie 2018) (excl. korting € 116,20)

Contact

Facebook IconFacebook.com/zorgverzekeraarvgz
Twitter IconTwitter.com/vgz
Website IconVgz.nl

Over VGZ

VGZ (Stichting Volksgezondheidszorg) maakt onderdeel uit van de coöperatie VGZ. Coöperatie VGZ is in 2011 ontstaan na de splitsing van UVIT (Univé-VGZ-IZA-TRIAS). UVIT was in 2007 ontstaan naar aanleiding van een fusie tussen deze 4 maatschappijen, maar is nu weer opgesplitst in de coöperatie VGZ UA (zorgverzekeringen) en coöperatie Univé UA (schadeverzekeringen). De Coöperatie VGZ is nu met ruim 4 miljoen verzekerden in grootte de tweede verzekeraar van Nederland. Het hoofdkantoor van VGZ is gevestigd in Arnhem, maar VGZ heeft ook vestigingen in Alkmaar, Eindhoven en Gorinchem. VGZ is opgericht in 1948 en is van oudsher een bovenbouw maatschappij. Een bovenbouwmaatschappij was bedoeld om mensen die boven de loongrens van het ziekenfonds vielen een goede en betaalbare verzekering te bieden. Voor mensen die boven deze grens verdienden, maar bijvoorbeeld wel een chronische ziekte hadden was dit een uitkomst. Het zorgstelsel is sindsdien natuurlijk erg veranderd.

VGZ biedt twee basisverzekeringen. Een naturapolis en een restitutiepolis. Bij de naturapolis hoeft u geen rekeningen voor te schieten, maar bent u wel beperkter in de keus van zorgverlener. Er worden drie aanvullende verzekeringen aangeboden. De Beperkt aanvullend, de Uitgebreid Aanvullend en de Plus Aanvullend. Daarnaast worden er drie tandartsverzekeringen aangeboden. De Tand Goed, Tand Beter en Tand Best. Vanaf de Tand Beter zijn er ook vergoedingen opgenomen voor Orthodontie.

Provisie: Ja
Vergelijkbaar in module: Ja
Direct afsluiten: Ja
Wijzigingen: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Declaraties: Verzekeraar
Premie innen: Verzekeraar
Contact telefoon tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact telefoon na aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact e-mail tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact e-mail na aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact Twitter: Kiesgoed.nl en verzekeraar

Dienstverlening Kiesgoed.nl

Kiesgoed.nl ontvangt een beloning van deze verzekeraar in de vorm van provisie. Provisie is de beloning die financieel adviseurs ontvangen wanneer zij dienstverlening bij de verzekeraar uit handen nemen. De provisie die Kiesgoed.nl ontvangt bedraagt ongeveer 2 tot 3 procent van het premiebedrag.

De dienstverlening die wij bieden, is afhankelijk van de overeenkomst die Kiesgoed.nl met deze zorgverzekeraar heeft. Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Daarom adviseren wij geheel onafhankelijk. In tegenstelling tot andere vergelijkingssites heeft geen enkele verzekeraar aandelen in onze organisatie. Geen enkele maatschappij heeft dus invloed op het advies dat wij bieden of de verdiensten die wij ontvangen.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van Heilbron | disclaimer | dienstverlening