Home » Zorgverzekeraars » Univé
Univé  logo

Univé

Premies

  • Restitutiepolis: € 121,25 (Premie 2018)
  • Naturapolis: € 116,50 (Premie 2018)
  • Selectiefpolis: € 100,95 (Premie 2018)

Contact

Facebook IconFacebook.com/unive.nl
Twitter IconTwitter.com/unive
Website IconUnive.nl

Over Univé

Univé is met 1,3 miljoen verzekerden een van de grootste verzekeraars van Nederland. Univé is een organisatie zonder winstoogmerk. De hoofdvestigingen van Unive staan in Assen en Zwolle. De geschiedenis gaat terug tot 1794. Zowel zorg-, schade- en levensverzekeringen worden aangeboden. De nadruk wordt door Univé gelegd op het feit dat de klant een totaalpakket aan verzekeringen af kan nemen. Op de zorgverzekering wordt ook korting aangeboden als u andere verzekeringen hebt ondergebracht bij Univé. De hoofdvestiging van Univé is gehuisvest in Assen, maar Univé kent 150 regionale maatschappijen. Univé is een vereniging, naast dat je een verzekering hebt bij Univé ben je ook lid. In mei 2007 heeft er een fusie plaatsgevonden tussen VGZ, IZA Zorgverzekeraar en Trias (UVIT). In 2011 is UVIT weer opgesplitst in een zorgbedrijf en een schadebedrijf. Unive telt ongeveer 2800 medewerkers verspreid over heel Nederland.

Univé biedt twee basisverzekeringen. De Univé Zorg geregeld Polis (naturapolis) en de Univé Zorg Vrij polis (restitutiepolis). Met de naturapolis hoeft u geen rekeningen voor te schieten, maar u dient wel een zorgverlener te kiezen waar Univé een afspraak mee heeft gemaakt. Gaat u naar een andere zorgverlener is het mogelijk dat u een lagere vergoeding krijgt. Met een restitutiepolis bent een vrij om een zorgverlener te kiezen die u wilt. Vaak moet u de rekening vaak wel zelf voorschieten.

Provisie: Eenmalig
Vergelijkbaar in module: Ja
Direct afsluiten: Ja
Wijzigingen: Verzekeraar
Declaraties: Verzekeraar
Premie innen: Verzekeraar
Contact telefoon tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact telefoon na aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact e-mail tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact e-mail na aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact Twitter: Kiesgoed.nl en verzekeraar

Dienstverlening Kiesgoed.nl

Kiesgoed.nl ontvangt een eenmalige beloning van deze verzekeraar. U kunt deze zorgverzekering wel vergelijken in onze vergelijkingsmodule. Vervolgens kunt u een offerte via Kiesgoed.nl ontvangen of wordt u doorgestuurd naar de zorgverzekeraar.

De dienstverlening die wij bieden, is afhankelijk van de overeenkomst die Kiesgoed.nl met deze zorgverzekeraar heeft. Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Daarom adviseren wij geheel onafhankelijk. In tegenstelling tot andere vergelijkingssites heeft geen enkele verzekeraar aandelen in onze organisatie. Geen enkele maatschappij heeft dus invloed op het advies dat wij bieden of de verdiensten die wij ontvangen.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van Heilbron | disclaimer | dienstverlening