Home » Zorgverzekeraars » Stad Holland Zorgverzekeraar
Stad Holland Zorgverzekeraar logo

Stad Holland Zorgverzekeraar

Premies

  • Restitutiepolis: € 110,50 (Premie 2018)

Contact

Twitter IconTwitter.com/stadholland
Website IconStadholland.nl

Over Stad Holland Zorgverzekeraar

Stad Holland, gevestigd in Schiedam, is met 87.000 klanten een relatief kleine zelfstandige zorgverzekeraar. Stad Holland (voorheen SR-Zorgverzekeraar) opereert alleen via tussenpersonen. Dit betekent dat men niet direct een verzekering van Stad Holland kan afsluiten, maar dit zal moeten lopen via een assurantiekantoor.

Kenmerkend voor Stad Holland is dat de premie van de basisverzekering voor iedere verzekerde gelijk is. Er wordt geen collectiviteitskorting verleend op de basisverzekering. Het zorgstelsel in Nederland is gebaseerd op solidariteit. Stad Holland vindt dat deze solidariteit zo ver moet gaan dat het voor de premie ook niet moet uitmaken of een verzekerde individueel of collectief verzekerd is. Iedere verzekerde betaalt dezelfde premie. Stad Holland onderscheidt zich hierin van andere verzekeraars. Traditiegetrouw maakt Stad Holland elk jaar als eerste de premie voor het volgend jaar bekend.

Iedere verzekerde bij Stad Holland heeft een restitutiepolis. Dat betekent dat een verzekerde bij Stad Holland vrij is in de keuze van de zorgverlener. Ze hebben geen naturapolis. Stad Holland biedt een ruime keus aan aanvullende verzekeringen. Bijzonder is dat er geen acceptatieplicht bestaat voor deze aanvullende verzekeringen. Stad Holland streeft ernaar om de verzekeringen overzichtelijk te houden. De aanvullende tandartsverzekeringen zijn daarom in de aanvullende verzekeringen opgenomen.

Stad Holland biedt de mogelijkheid om het eigen risico vooraf in termijnen te betalen. Men kan dit eigen risico in 10 termijnen vooraf betalen.

Stad Holland scoort in onafhankelijke onderzoeken van tussenpersonen altijd hoog op aspecten als klantvriendelijkheid en dienstverlening. Een kleine klantgerichte organisatie dus met een duidelijke visie op de zorg in Nederland.

Provisie: Ja
Vergelijkbaar in module: Ja
Direct afsluiten: Ja
Wijzigingen: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Declaraties: Verzekeraar
Premie innen: Verzekeraar
Contact telefoon tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact telefoon na aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact e-mail tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact e-mail na aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact Twitter: Kiesgoed.nl en verzekeraar

Dienstverlening Kiesgoed.nl

Kiesgoed.nl ontvangt een beloning van deze verzekeraar in de vorm van provisie. Provisie is de beloning die financieel adviseurs ontvangen wanneer zij dienstverlening bij de verzekeraar uit handen nemen. De provisie die Kiesgoed.nl ontvangt bedraagt ongeveer 2 tot 3 procent van het premiebedrag.

De dienstverlening die wij bieden, is afhankelijk van de overeenkomst die Kiesgoed.nl met deze zorgverzekeraar heeft. Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Daarom adviseren wij geheel onafhankelijk. In tegenstelling tot andere vergelijkingssites heeft geen enkele verzekeraar aandelen in onze organisatie. Geen enkele maatschappij heeft dus invloed op het advies dat wij bieden of de verdiensten die wij ontvangen.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van Heilbron | disclaimer | dienstverlening