Home » Zorgverzekeraars » OZF Achmea
OZF Achmea logo

OZF Achmea

Premies

  • Naturapolis: € 119,45 (Premie 2018)

Contact

Twitter IconTwitter.com/ozfachmea
Website IconOzf.nl

Over OZF Achmea

OZF Achmea is een kleine verzekeraar uit het oosten van het land. Het hoofdkantoor is gevestigd te Hengelo. De verzekeraar valt onder het grootschalige Achmea-concern. Naar eigen zeggen biedt OZF Achmea de goede kwaliteit van zorg vanuit Achmea met de voordelen van een kleine organisatie als OZF.

De verzekeraar uit Hengelo is ontstaan vanuit het oprichten van een ziekenfonds door de toenmalige Koninklijke Nederlandse Zoutindustrie. Later werd deze organisatie omgedoopt tot het huidige AkzoNobel. In 1950 werd de naam OZF, Onderling Ziektekosten Fonds, in het leven geroepen. Inmiddels telt de organisatie rond de 40 werknemers

OZF Achmea profiteert van de zorginkoopkracht van het grote Achmea, daarnaast maakt de organisatie gebruik van onder meer geavanceerde automatiseringssystemen. Zo kan zowel een scherpe prijs als een goede, directe dienstverlening worden gewaarborgd. Te denken valt onder meer aan voordelen op het gebied van flexibele toegankelijkheid, hoge snelheid bij uitbetalingen van declaraties en doelgerichte service.

Achmea regelt voor OZF onder meer de zorginkoop. Dit houdt in dat Achmea voor OZF afspraken maakt met bijvoorbeeld apothekers, hulpmiddelenleveranciers, huisartsen, paramedici, specialisten, tandheelkundigen en GGZ.

Naar eigen zeggen kent de verzekeraar een no-nonsense mentaliteit. Buiten de mentaliteit die de organisatie met zich meedraagt, kenmerken de producten zich door zeer uitgebreide dekkingen voor met name tandarts, brillen en lenzen en fysiotherapie.

Provisie: Nee
Vergelijkbaar in module: Ja
Direct afsluiten: Nee
Wijzigingen: Verzekeraar
Declaraties: Verzekeraar
Premie innen: Verzekeraar
Contact telefoon tot aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact telefoon na aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact e-mail tot aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact e-mail na aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact Twitter: Verzekeraar

Dienstverlening Kiesgoed.nl

Kiesgoed.nl ontvangt geen beloning van deze verzekeraar. U kunt deze zorgverzekering niet vergelijken in onze vergelijkingsmodule. Vervolgens kunt u een offerte via Kiesgoed.nl ontvangen of wordt u doorgestuurd naar de zorgverzekeraar.

De dienstverlening die wij bieden, is afhankelijk van de overeenkomst die Kiesgoed.nl met deze zorgverzekeraar heeft. Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Daarom adviseren wij geheel onafhankelijk. In tegenstelling tot andere vergelijkingssites heeft geen enkele verzekeraar aandelen in onze organisatie. Geen enkele maatschappij heeft dus invloed op het advies dat wij bieden of de verdiensten die wij ontvangen.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van Heilbron | disclaimer | dienstverlening