Home » Zorgverzekeraars » ONVZ
ONVZ logo

ONVZ

Premies

  • Restitutiepolis: € 118,34 (Premie 2018) (excl. korting € 122,00)

Contact

Facebook IconFacebook.com/onvz
Twitter IconTwitter.com/onvz
Website IconOnvz.nl

Over ONVZ

ONVZ is een van de zorgverzekeraars in Nederland die kwaliteit bovenal stelt. Zij garanderen de klant altijd topkwaliteit, persoonlijke dienstverlening en keuzevrijheid. De verzekeraar telt ondertussen meer dan 400.000 verzekerden. ONVZ werkt met verzekeringsadviseurs door heel Nederland.

ONVZ staat voor ‘Onderlinge Nationale Verzekering tegen Ziekenhuiskosten’. Het hoofdkantoor van de zorgverzekeraar is te vinden in Houten. De verzekeraar noemt zichzelf innovatief en slagvaardig. Met ruim 400 medewerkers probeert ONVZ de klant zo gericht mogelijk te benaderen en te verzekeren met een pakket dat daadwerkelijk aansluit bij de wensen die de klant stelt.

De verzekeringsmaatschappij volgt permanent de ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Dit zorgt voor een proactieve aanpak rondom zorg. De kernwaarden waarme ONVZ werkt zijn: het centraal stellen van de klant, ideeën en initiatieven stimuleren, het bieden van eigen verantwoordelijkheden, open en transparant overkomen en voortdurend in ontwikkeling zijn.

ONVZ biedt alleen een restitutiepolis aan. Dat ONVZ vrije keuze biedt maken zij duidelijk door de zorgpolis dezelfde titel mee te geven. Naast een zo voordelig mogelijke premie, kunnen verzekerden bij ONVZ gebruik maken van persoonlijke service en extra zorginformatie van de ZorgConsulent van ONVZ.

De dienstverlening van ONVZ gaat nog verder dan het geven van service en informatie. Ook wordt er een magazine uitgegeven dat “Lijf & Leden” heet. Dit blad wordt eenmaal per kwartaal uitgegeven. Verder is er een periodieke nieuwsbrief te ontvangen en is er op de website een lifestyletest af te nemen. Ook bestaat er een ONVZ-applicatie en kunnen klanten meedenken aan zorgoplossingen voor zowel ONVZ als de gehele maatschappij.

De zorginkoop van ONVZ ligt in handen van zorginkooporganisatie Multizorg VRZ. Zij trachten de relatie met zorgaanbieders zo stabiel mogelijk te houden en daarnaast proberen zij zoveel mogelijk financieel voordeel voor verzekeren uit het vuur te slepen. De zekerheid rondom het aanbieden van zorg staat hierbij centraal. ONVZ wil bijdragen aan de geestelijke en lichamelijke gezondheid van verzekerden.

Provisie: Ja
Vergelijkbaar in module: Ja
Direct afsluiten: Ja
Wijzigingen: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Declaraties: Verzekeraar
Premie innen: Verzekeraar
Contact telefoon tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact telefoon na aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact e-mail tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact e-mail na aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact Twitter: Kiesgoed.nl en verzekeraar

Dienstverlening Kiesgoed.nl

Kiesgoed.nl ontvangt een beloning van deze verzekeraar in de vorm van provisie. Provisie is de beloning die financieel adviseurs ontvangen wanneer zij dienstverlening bij de verzekeraar uit handen nemen. De provisie die Kiesgoed.nl ontvangt bedraagt ongeveer 2 tot 3 procent van het premiebedrag.

De dienstverlening die wij bieden, is afhankelijk van de overeenkomst die Kiesgoed.nl met deze zorgverzekeraar heeft. Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Daarom adviseren wij geheel onafhankelijk. In tegenstelling tot andere vergelijkingssites heeft geen enkele verzekeraar aandelen in onze organisatie. Geen enkele maatschappij heeft dus invloed op het advies dat wij bieden of de verdiensten die wij ontvangen.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van Heilbron | disclaimer | dienstverlening