Home » Zorgverzekeraars » OHRA
OHRA logo

OHRA

Premies

  • Restitutiepolis: € 107,95 (Premie 2018) (excl. korting € 117,34)

Contact

Facebook IconFacebook.com/ohranl
Twitter IconTwitter.com/ohra
Website IconOhra.nl

Over OHRA

OHRA is een van de grotere verzekeraars van Nederland. Deze verzekeraar heeft in het verleden ook veel aandacht getrokken door kenmerkende en herkenbare reclame-uitingen. OHRA heeft binnen alle verzekeringsonderdelen meer dan 800.000 klanten onder zich. De verzekeraar behoort tot de Delta Lloyd Groep.

De Arnhemse verzekeraar is een interactieve speler in de zorgverzekeringswereld. Zij zijn dan ook te vinden op sociale platformen als Twitter, Facebook en Youtube. Via deze kanalen worden onder meer acties, filmpjes en informatie gedeeld. Daarnaast dient het Twitter-platform voor het beantwoorden van vragen.

OHRA reikt verzekerden veel mogelijkheden aan tot korting. Onder meer via Kiesgoed, de Donorpolis en de Makro-polis. Naar eigen zeggen richt OHRA zich met name op mensen die graag zo voordelig mogelijk uit zijn, zelf dingen regelen, weten wat ze willen en de gevolgen van hun risico’s kunnen overzien.

Met verschillende organisaties heeft OHRA afspraken gemaakt waardoor er een collectieve korting te verkrijgen is. Deze collectieven zijn bij het maken van een vergelijking mee te nemen in het overzicht. Op deze manier kan men de huidige verzekering eenvoudig vergelijken met het aanbod van OHRA.

OHRA biedt de mogelijkheid om haar klanten op de hoogte te houden middels een periodieke nieuwsbrief. Daarnaast is telefonisch contact of contact per e-mail mogelijk. Uiteraard kan men met vragen altijd contact opnemen met de deskundige medewerkers van Kiesgoed.

De polisgegevens van een verzekerde zijn eenvoudig online in te zien via het online portal van OHRA. Hier kunt u inloggen met uw DigiD. Onder meer wijzigingen, overzichten en declaraties zijn hier te raadplegen en ook in te dienen.

Naast het aanbieden van zorgverzekeringen, biedt OHRA ook korting op verschillende zaken rondom bijvoorbeeld bewegen, ontspannen, preventie, behandelingen en hulpmiddelen. Deze kortingen worden rechtstreeks geboden door de aanbieders en hebben daarom geen invloed op de premie die de verzekerde dient te betalen.

Provisie: Ja
Vergelijkbaar in module: Ja
Direct afsluiten: Ja
Wijzigingen: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Declaraties: Verzekeraar
Premie innen: Verzekeraar
Contact telefoon tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact telefoon na aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact e-mail tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact e-mail na aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact Twitter: Kiesgoed.nl en verzekeraar

Dienstverlening Kiesgoed.nl

Kiesgoed.nl ontvangt een beloning van deze verzekeraar in de vorm van provisie. Provisie is de beloning die financieel adviseurs ontvangen wanneer zij dienstverlening bij de verzekeraar uit handen nemen. De provisie die Kiesgoed.nl ontvangt bedraagt ongeveer 2 tot 3 procent van het premiebedrag.

De dienstverlening die wij bieden, is afhankelijk van de overeenkomst die Kiesgoed.nl met deze zorgverzekeraar heeft. Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Daarom adviseren wij geheel onafhankelijk. In tegenstelling tot andere vergelijkingssites heeft geen enkele verzekeraar aandelen in onze organisatie. Geen enkele maatschappij heeft dus invloed op het advies dat wij bieden of de verdiensten die wij ontvangen.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van Heilbron | disclaimer | dienstverlening