Home » Zorgverzekeraars » Menzis
Menzis logo

Menzis

Premies

  • Restitutiepolis: € 122,00 (Premie 2018)
  • Naturapolis: € 119,00 (Premie 2018)
  • Naturapolis: € 103,00 (Premie 2018)

Contact

Facebook IconFacebook.com/menzis
Twitter IconTwitter.com/menzis
Website IconMenzis.nl

Over Menzis

Menzis, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is te Wageningen, is een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland.

De zorgverzekeraar wil kwalitatief goede en betaalbare zorg garanderen ter bevordering van het welzijn van haar klanten. Naar eigen zeggen is de verzekeringsmaatschappij sociaal betrokken, menselijk en dichtbij. Dit is onder meer terug te vinden in de missie die Menzis heeft geformuleerd op haar website.

Menzis maakt zich sterk voor het betaalbaar en beschikbaar houden van goede zorg in het Nederlandse stelsel. Mede om dit streven tegemoet te komen, is de maatschappij druk met het zo goed mogelijk managen van de zorginkoop. Concreet houdt dit in dat Menzis goede afspraken probeert te maken met bijvoorbeeld tandartsen, ziekenhuizen en huisartsen.

De website van Menzis biedt de mogelijkheid om de eigen polisgegevens in te zien, of om efficiënt een declaratie in te dienen. Verder is op de website een duidelijk weergegeven met welke vergoedingen de klant te maken heeft en welke adviezen er te verkrijgen zijn.

Ook via social media is de maatschappij eenvoudig te bereiken met korte vragen. Menzis is in Nederland een van de pioniers geweest op het gebied van webcare. Twitter is een goed voorbeeld van een platform waarop Menzis een hoge betrokkenheid toont. Bij 71% van de tweets die met Menzis te maken heeft is het webcareteam actief betrokken. De medewerkers van het Menzis webcareteam bieden actueel en relevant nieuws aan, maar nemen ook vragen en frustraties weg bij klanten door proactief te handelen.

Om de klant interactief mee te laten denken met de organisatie is het Team TopZorg opgericht. Via Team Topzorg kunnen meedenkers op basis van ideeën of ervaringen helpen om Menzis en daarmee de zorg in Nederland te verbeteren. Ook de resultaten van Team TopZorg worden gedeeld met bezoekers van de website.

Provisie: Ja
Vergelijkbaar in module: Ja
Direct afsluiten: Ja
Wijzigingen: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Declaraties: Verzekeraar
Premie innen: Verzekeraar
Contact telefoon tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact telefoon na aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact e-mail tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact e-mail na aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact Twitter: Kiesgoed.nl en verzekeraar

Dienstverlening Kiesgoed.nl

Kiesgoed.nl ontvangt een beloning van deze verzekeraar in de vorm van provisie. Provisie is de beloning die financieel adviseurs ontvangen wanneer zij dienstverlening bij de verzekeraar uit handen nemen. De provisie die Kiesgoed.nl ontvangt bedraagt ongeveer 2 tot 3 procent van het premiebedrag.

De dienstverlening die wij bieden, is afhankelijk van de overeenkomst die Kiesgoed.nl met deze zorgverzekeraar heeft. Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Daarom adviseren wij geheel onafhankelijk. In tegenstelling tot andere vergelijkingssites heeft geen enkele verzekeraar aandelen in onze organisatie. Geen enkele maatschappij heeft dus invloed op het advies dat wij bieden of de verdiensten die wij ontvangen.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van Heilbron | disclaimer | dienstverlening