Home » Zorgverzekeraars » Hema
Hema logo

Hema

Premies

  • Combinatiepolis: € 108,00 (Premie 2018)

Contact

Facebook IconFacebook.com/hema
Twitter IconTwitter.com/HEMA
Website IconHema.nl

Over HEMA

Met de zorgverzekering van HEMA is er een fors bedrag te besparen, volgens de aanbieder. Naast de lage premie van de HEMA zorgverzekering, bieden zij een kortingskaart waamee 10% korting te verkrijgen is op de aankopen. Ook kunnen ouders gebruikmaken van de kinderzorglijn. Meerdere vergoedingen gelden echter niet voor de HEMA Zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld:

  • Geen vergoeding voor eigen bijdrage hulpmiddelen;
  • Geen vergoeding voor alternatieve zorg;
  • Geen vergoeding voor eigen bijdrage thuiszorg.

Het volledige vergoedingenoverzicht is hier te bekijken.

De zorgverzekering van de HEMA is af te sluiten voor 89 euro per maand. Het standaard eigen risico is daarbij van toepassing. De risicodrager van de HEMA-verzekering is zorgverzekeraar Menzis.

Het product is speciaal opgezet als HEMA-product. Dat wil zeggen dat er een aantal elementen aan toegevoegd die echt des Hema's zijn, zoals de kinderzorglijn.

Menzis

Menzis maakt zich sterk voor het betaalbaar en beschikbaar houden van goede zorg in het Nederlandse stelsel. Mede om dit streven tegemoet te komen, is de maatschappij druk met het zo goed mogelijk managen van de zorginkoop. Concreet houdt dit in dat Menzis goede afspraken probeert te maken met bijvoorbeeld tandartsen, ziekenhuizen en huisartsen

Provisie: Nee
Vergelijkbaar in module: Ja
Direct afsluiten: Nee
Wijzigingen: Verzekeraar
Declaraties: Verzekeraar
Premie innen: Verzekeraar
Contact telefoon tot aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact telefoon na aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact e-mail tot aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact e-mail na aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact Twitter: Verzekeraar

Dienstverlening Kiesgoed.nl

Kiesgoed.nl ontvangt geen beloning van deze verzekeraar. U kunt deze zorgverzekering niet vergelijken in onze vergelijkingsmodule. Vervolgens kunt u een offerte via Kiesgoed.nl ontvangen of wordt u doorgestuurd naar de zorgverzekeraar.

De dienstverlening die wij bieden, is afhankelijk van de overeenkomst die Kiesgoed.nl met deze zorgverzekeraar heeft. Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Daarom adviseren wij geheel onafhankelijk. In tegenstelling tot andere vergelijkingssites heeft geen enkele verzekeraar aandelen in onze organisatie. Geen enkele maatschappij heeft dus invloed op het advies dat wij bieden of de verdiensten die wij ontvangen.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van Heilbron | disclaimer | dienstverlening