Home » Zorgverzekeraars » DSW Zorgverzekeraar
DSW Zorgverzekeraar logo

DSW Zorgverzekeraar

Premies

 • Combinatiepolis: € 107,50 (Premie 2018)

Contact

Facebook IconFacebook.com/DSWzorgverzekeraar
Twitter IconTwitter.com/DSW_Schiedam
Website IconDsw.nl

Over DSW Zorgverzekeraar

Delfland, Schieland en Westland, kortweg DSW, met 400.000 verzekerden in de voornamelijk deze genoemde steden) is één van de kleinste Nederlandse zorgverzekeraars. Het hoofdkantoor bevindt zich in Schiedam. DSW was de afgelopen jaren vaak de eerste zorgverzekeraar die de nieuwe premies voor het volgend jaar bekend maakte. Dit was bijvoorbeeld het geval voor de premies van de jaren 2007 tot en met 2011.

Als DSW spreekt over “zorg verzekeren” is dat volgens hen meer dan premie’s innen en nota’s uitbetalen. Betrokkenheid bij de zorg en een goede relatie met onze klanten en met de zorgverleners zijn één van de belangrijkste zaken voor DSW.

DSW gebruikt de slogan “goed voor je”. Deze uitdrukking staat voor alles wat DSW hun verzekerden willen laten ervaren. Het is geen pretentieloos streven wat zij als organisatie willen uitspreken, over een eventuele toekomstige situatie. Het geeft meer dan wat dan ook aan wat hun verzekerden NU al van hen mogen verwachten, namelijk dat verzekerd zijn bij DSW goed voor je is!

DSW omschrijft zichzelf met 5 woorden:

 • Dichtbij, menselijk
 • Eerlijk en direct
 • Realistisch en praktisch
 • Gezamenlijk
 • Eigenzinnig

Basisverzekering:

DSW geeft aan dat u voor de basisverzekering bij elke zorgverzekeraar terecht kunt. DSW heeft een aantal redenen aangegeven waarom u toch voor DSW moet kiezen.

 • DSW biedt een restitutiepolis die u volledige vrije keuze van zorgverlener biedt.
 • U hoeft een nota niet voor te schieten want DSW Zorgverzekeraar heeft contracten met bijna alle zorgverleners in Nederland. De basisverzekering is verplicht voor iedereen die in Nederland woont of werkt. Zorgverzekeraars moeten iedereen accepteren. Het basispakket is voor iedereen hetzelfde, ongeacht de leeftijd of de gezondheid. Wel kan de premie per verzekeraar verschillen. Kinderen tot 18 jaar betalen geen premie.

Aanvullende verzekering:

DSW Zorgverzekeraar heeft drie aanvullende verzekeringen: de AV-Standaard, de AV-Top en de AV-Student.

DSW geeft het volgende aan over hun aanvullende verzekeringen:

 • Deze zijn verrassend, compleet en scherp geprijsd
 • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd op dezelfde aanvullende verzekering als de verzekeringnemer.
 • DSW geeft aan dat ze iedereen accepteren zonder medische selectie en zonder beperkingen (alleen voor de vergoeding van orthodontie moeten verzekerden ouder dan 18 jaar minstens 12 maanden bij DSW aanvullend verzekerd zijn).
 • U hoeft geen aparte tandartsverzekering af te sluiten want al de aanvullende verzekeringen bieden dekking voor tandartskosten.
Provisie: Nee
Vergelijkbaar in module: Ja
Direct afsluiten: Nee
Wijzigingen: Verzekeraar
Declaraties: Verzekeraar
Premie innen: Verzekeraar
Contact telefoon tot aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact telefoon na aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact e-mail tot aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact e-mail na aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact Twitter: Verzekeraar

Dienstverlening Kiesgoed.nl

Kiesgoed.nl ontvangt geen beloning van deze verzekeraar. U kunt deze zorgverzekering niet vergelijken in onze vergelijkingsmodule. Vervolgens kunt u een offerte via Kiesgoed.nl ontvangen of wordt u doorgestuurd naar de zorgverzekeraar.

De dienstverlening die wij bieden, is afhankelijk van de overeenkomst die Kiesgoed.nl met deze zorgverzekeraar heeft. Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Daarom adviseren wij geheel onafhankelijk. In tegenstelling tot andere vergelijkingssites heeft geen enkele verzekeraar aandelen in onze organisatie. Geen enkele maatschappij heeft dus invloed op het advies dat wij bieden of de verdiensten die wij ontvangen.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van Heilbron | disclaimer | dienstverlening