Home » Zorgverzekeraars » Ditzo
Ditzo logo

Ditzo

Premies

  • Combinatiepolis: € 102,95 (Premie 2018)

Contact

Facebook IconFacebook.com/ditzo
Twitter IconTwitter.com/ditzo
Website IconDitzo.nl

Over Ditzo

Ditzo is gevestigd in Utrecht. De directie en de medewerkers van Ditzo geloven erin dat het verzekeren begint bij de behoefte van de consument en niet bij de gemakken van een verzekeraar.

Ditzo geeft aan gebouwd te zijn op de wensen en behoeftes van consumenten, dit zie je terug in de de producent en dienstverlening die Ditzo aanbiedt. Ditzo geeft aan haar medewerkers zodanig op te leiden dat de klant van A naar Beter wordt geholpen en dat de klant koning is.

Door navraag bij verschillende verzekerden is Ditzo tot de volgende conclusie gekomen: “Verzekeren is een noodzakelijk kwaad voor de meeste mensen” de meeste mensen geven niet veel om hun verzekering en al helemaal niet om het regelen van deze administratieve rompslomp. Ditzo geeft aan dat ze het je niet onnodig moeilijk willen maken. Verzekeringen die je aan kunt passen wanneer het jou uitkomt. Met begrijpelijke voorwaarden en eerlijke premies.

Ditzo in de media:

Voor het tweede jaar op rij is Ditzo volgens consumenten de meest klantgerichte verzekeraar van Nederland. Dat levert Ditzo een Customer Centric DNA Award op. De Customer Centric DNA awards zijn een initiatief van BearingPoint en TNS NIPO en worden uitgereikt aan bedrijven die er het beste in slagen om de klant centraal te zetten.

Wanneer je een nota declareert, heeft Ditzo het streven om jouw nota binnen 10 werkdagen te verwerken.

Gemakken van Ditzo:

  • Laagste premie met vrije keuze
  • Hulp en advies van Persoonlijke Zorgcoach
  • Altijd inzicht in je zorgkosten
  • Mobiel declareren van je nota's

Directe acceptatie

Ditzo geeft aan dat je geen last hebt van medische keuringen, vragenlijsten of wachttijden wanneer je een verzekering afsluit. Als Ditzo je aanvraag accepteert, laat Ditzo dit gelijk aan je weten en krijg je toegang tot je zorgpolis in je eigen omgeving namelijk: “Mijn Ditzo”.

Provisie: Eenmalig
Vergelijkbaar in module: Ja
Direct afsluiten: Ja
Wijzigingen: Verzekeraar
Declaraties: Verzekeraar
Premie innen: Verzekeraar
Contact telefoon tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact telefoon na aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact e-mail tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact e-mail na aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact Twitter: Kiesgoed.nl en verzekeraar

Dienstverlening Kiesgoed.nl

Kiesgoed.nl ontvangt een eenmalige beloning van deze verzekeraar. U kunt deze zorgverzekering wel vergelijken in onze vergelijkingsmodule. Vervolgens kunt u een offerte via Kiesgoed.nl ontvangen of wordt u doorgestuurd naar de zorgverzekeraar.

De dienstverlening die wij bieden, is afhankelijk van de overeenkomst die Kiesgoed.nl met deze zorgverzekeraar heeft. Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Daarom adviseren wij geheel onafhankelijk. In tegenstelling tot andere vergelijkingssites heeft geen enkele verzekeraar aandelen in onze organisatie. Geen enkele maatschappij heeft dus invloed op het advies dat wij bieden of de verdiensten die wij ontvangen.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van Heilbron | disclaimer | dienstverlening