Home » Zorgverzekeraars » Delta Lloyd
Delta Lloyd logo

Delta Lloyd

Over Delta Lloyd

Delta Lloyd Zorgverzekering was een onderdeel van de Delta Lloyd Groep. Voor de geschiedenis van Delta Lloyd Groep moeten wij tweehonderd jaar terug gaan. Delta Lloyd staat voor continuïteit en betrouwbaarheid. In 1807 werd in Amsterdam de Hollandsche Sociëteit voor Levensverzekeringen opgericht. In 1973 werden de aandelen overgenomen door de Britse Commercial Union. Het betrof een grote verzekeraar met een uitgebreid internationaal netwerk. Een aantal fusies later is het Engelse Aviva de grootste aandeelhouder. Overigens zal Aviva haar belangen in 2013 volledig afbouwen.

In Nederland gaat Delta Lloyd in 1999 met NUTS Ohra Beheer fuseren. Delta Lloyd haalt daarmee een direct writer binnen wat betekent dat zij een verzekeraar in huis hebben die direct zaken doet met verzekerden zonder tussenkomst van een assuradeur of intermediair. Verder brengt NUTS Ziektekosten en OHRA Zorgverzekeringen de portefeuille over zorg binnen.

In juli 2007 bereikt CZ Zorgverzekeraar met de Delta Lloyd Groep een overeenkomst over een samenwerkingsalliantie. Dit betekent dat CZ per 1 januari 2009 de risicodrager wordt en dat Delta Lloyd onder deze label zorgverzekeringen verkoopt en administreert. Op dat moment heeft CZ een marktaandeel van 20 procent.

Naast de zorgverzekering van Delta Lloyd, het zogeheten Delta Lloyd Zorgverzekering heeft de kandidaat-verzekerde de mogelijkheid om uit een vijftal aanvullende verzekeringen en viertal aanvullende tandartsverzekering te kiezen. Van de aanvullende verzekeringen zijn er echter zes: de Start, de Extra, de Compleet, de Comfort, de Top en de Zilver. De Zilver is niet het meest uitgebreide pakket, dit is de Top. De Zilver kan dan ook niet meer worden afgesloten.

Ook biedt Delta Lloyd een meegroeiservice aan. Als de betreffende verzekerde zich gedurende het jaar aanvullend wil verzekeren of zijn of haar aanvullende verzekering wenst aan te passen bestaat die mogelijkheid. In dat betreffende kalenderjaar, als de levensfase wijzigt kan men de dekking uitbreiden of verminderen.

Verder is er nog een aanvullende verzekering, namelijk de luxe verpleging. Met deze verzekering ontvangt de verzekerde een vergoeding voor bijvoorbeeld een televisie of het gebruik van internet. Ook komt de eventuele partner voor vergoeding van de reiskosten in aanmerking.

Provisie: Ja
Vergelijkbaar in module: Ja
Direct afsluiten: Ja
Wijzigingen: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Declaraties: Verzekeraar
Premie innen: Verzekeraar
Contact telefoon tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact telefoon na aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact e-mail tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact e-mail na aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact Twitter: Kiesgoed.nl en verzekeraar

Dienstverlening Kiesgoed.nl

Kiesgoed.nl ontvangt een beloning van deze verzekeraar in de vorm van provisie. Provisie is de beloning die financieel adviseurs ontvangen wanneer zij dienstverlening bij de verzekeraar uit handen nemen. De provisie die Kiesgoed.nl ontvangt bedraagt ongeveer 2 tot 3 procent van het premiebedrag.

De dienstverlening die wij bieden, is afhankelijk van de overeenkomst die Kiesgoed.nl met deze zorgverzekeraar heeft. Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Daarom adviseren wij geheel onafhankelijk. In tegenstelling tot andere vergelijkingssites heeft geen enkele verzekeraar aandelen in onze organisatie. Geen enkele maatschappij heeft dus invloed op het advies dat wij bieden of de verdiensten die wij ontvangen.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van Heilbron | disclaimer | dienstverlening