C4Me logo

CZ

Premies

  • Restitutiepolis: € 122,60 (Premie 2018)
  • Naturapolis: € 116,25 (Premie 2018)
  • Naturapolis: € 112,15 (Premie 2018)

Contact

Twitter IconTwitter.com/cz_nl
Website IconCZ.nl

De Zuid-Holland lijn is een soortgelijk product, maar dan voordeliger! Uitroepteken, kan voordeliger!

Over CZ

CZ(Collectieve Ziekenfonds) heeft 4 hoofdlocaties (Breda, Goes, Tilburg en Sittard). Ook heeft CZ een aantal regionale servicekantoren en spreekuren plus een mobiel kantoor dat wekelijks op diverse plaatsen in het land staat. Er is dus altijd een kantoor bij u in de buurt.

CZ heeft het doel om zich te onderscheiden als zorgverzekeraar die actief is op het brede terrein van gezondheid: Hiermee bedoelt CZ zowel voor de gezonde klanten als voor de klanten die zorg nodig hebben. Een betrouwbare zorgverzekeraar die haar klanten in staat stelt de beste zorg te vinden en hen zo goed mogelijk ondersteunt bij het gezond blijven. Preventie en gezondheidsbevordering zijn belangrijke speerpunten in het beleid van CZ. CZ noemt zichzelf een zelfstandig specialist in zorgverzekeringen. Ze streven er voortdurend naar om bij de top van Nederland te horen.

CZ werkt samen met verschillende onafhankelijke intermediairs. Dit omdat de intermediairs wat dieper in kunnen gaan op klant specifieke situatie, de doelgroepen in verschillende regio’s beter kennen. CZ geeft aan de zorg te kennen, Heeft een ruim aanbod en denkt met de intermediairs mee om de beste oplossing voor de verzekerden te vinden. CZ geeft aan dat dit zorgt voor een optimale samenwerking en klantgerichte houding.

De kernwaarden van CZ

CZ heeft drie kernwoorden en daarmee hopen ze zichzelf te kunnen onderscheiden van de andere verzekeraars in Nederland:

  • CZ is betrouwbaar. Hier geldt: afspraak is afspraak.
  • CZ is klantgericht. Het is de klant die bepaalt. CZ begeleidt hem of haar naar de beste zorgverlening.
  • CZ is ondernemend: de zorg voor de klant is hun zorg.
Provisie: Ja
Vergelijkbaar in module: Ja
Direct afsluiten: Ja
Wijzigingen: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Declaraties: Verzekeraar
Premie innen: Verzekeraar
Contact telefoon tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact telefoon na aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact e-mail tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact e-mail na aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact Twitter: Kiesgoed.nl en verzekeraar

Dienstverlening Kiesgoed.nl

Kiesgoed.nl ontvangt een beloning van deze verzekeraar in de vorm van provisie. Provisie is de beloning die financieel adviseurs ontvangen wanneer zij dienstverlening bij de verzekeraar uit handen nemen. De provisie die Kiesgoed.nl ontvangt bedraagt ongeveer 2 tot 3 procent van het premiebedrag.

De dienstverlening die wij bieden, is afhankelijk van de overeenkomst die Kiesgoed.nl met deze zorgverzekeraar heeft. Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Daarom adviseren wij geheel onafhankelijk. In tegenstelling tot andere vergelijkingssites heeft geen enkele verzekeraar aandelen in onze organisatie. Geen enkele maatschappij heeft dus invloed op het advies dat wij bieden of de verdiensten die wij ontvangen.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van Heilbron | disclaimer | dienstverlening