Home » Zorgverzekeraars » Avéro Achmea
Avero logo

Avéro Achmea

Premies

  • Restitutiepolis: € 123,75 (Premie 2018)
  • Naturapolis: € 119,45 (Premie 2018)

Contact

Facebook IconFacebook.com/achmeaavero
Twitter IconTwitter.com/avero_achmea
Website IconAveroachmea.nl

Over Avéro Achmea

Avéro Achmea is onderdeel van Achmea en is een van de grootste aanbieders van verzekeringen in Nederland voor zowel particulieren als bedrijven. In 1811 is Achmea door boeren opgericht waarna er steeds andere belanghebbenden zich hebben aangesloten. Door meer samenwerking kon Achmea zich uitgebreider richten op de klanten.

Het verzekeringsaanbod varieert van onderwerpen zoals gezondheid tot arbeidsvoorwaarden voor de medewerkers binnen een bepaalde branche of het afdekken van risico’s van bedrijven. Door de variatie aan producten kan en wil Avéro Achmea graag haar klanten zo goed mogelijk helpen bij het vinden van een passende verzekering.

Avéro Achmea is niet alleen een bekende aanbieder in Nederland maar heeft ook een internationaal karakter (binnen Europa). In Nederland heeft Achmea meer dan 10.000 medewerkers verdeeld onder anderen over 9 kernlocaties met een hoofdkantoor gevestigd in Zeist.

Avéro Achmea heeft een breed aanbod op het gebied van zorgverzekeringen. Zo richt Avéro Achmea zich op bepaalde groepen zoals de jongeren en/of studenten en mensen op leeftijd.

Naast de basisverzekering biedt Avéro Achmea onder andere 4 aanvullende verzekeringen en 4 tandartsverzekeringen. Naast de normale pakketten heeft Avéro Achmea ook een aantal doelgroep pakketten. Het Beter voor Nu pakket is een pakket gericht op verzekerden boven 50 jaar. Het Juist voor Jou pakket is gericht op studenten en jongeren tot 30 jaar. Dit pakket heeft een aantrekkelijke premie voor deze doelgroep. Als laatste heeft Avéro Achmea een Ziekenhuis Extra verzekering die u kunt afsluiten voor een comfortabeler verblijf in een ziekenhuis.

Avéro Achmea richt zich op een aantal zekerheden voor een goede zorg:

  • Het aanbieden van wachtlijstbemiddeling;
  • Mogelijkheid om in alle gevallen een Second Opinion aan te vragen;
  • Bij dagbehandelingen het aanbieden van zorggarantie;
  • Bemiddeling voor huis- en tandartsen;
  • Kosteloos bieden van hulp in het buitenland;
  • Het aanbieden van advies op het gebied van verhaalbijstand en juridische onderwerpen.

De zorgverzekering van Avero Achmea kunt u alleen afsluiten via een assurantietussenpersoon.

Provisie: Ja
Vergelijkbaar in module: Ja
Direct afsluiten: Ja
Wijzigingen: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Declaraties: Verzekeraar
Premie innen: Verzekeraar
Contact telefoon tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact telefoon na aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact e-mail tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact e-mail na aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact Twitter: Kiesgoed.nl en verzekeraar

Dienstverlening Kiesgoed.nl

Kiesgoed.nl ontvangt een beloning van deze verzekeraar in de vorm van provisie. Provisie is de beloning die financieel adviseurs ontvangen wanneer zij dienstverlening bij de verzekeraar uit handen nemen. De provisie die Kiesgoed.nl ontvangt bedraagt ongeveer 2 tot 3 procent van het premiebedrag.

De dienstverlening die wij bieden, is afhankelijk van de overeenkomst die Kiesgoed.nl met deze zorgverzekeraar heeft. Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Daarom adviseren wij geheel onafhankelijk. In tegenstelling tot andere vergelijkingssites heeft geen enkele verzekeraar aandelen in onze organisatie. Geen enkele maatschappij heeft dus invloed op het advies dat wij bieden of de verdiensten die wij ontvangen.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van Heilbron | disclaimer | dienstverlening