Home » Zorgverzekeraars » AnderZorg
AnderZorg logo

AnderZorg

Premies

  • Naturapolis: € 102,00 (Premie 2018)

Contact

Facebook IconFacebook.com/anderzorg
Twitter IconTwitter.com/anderzorg
Website IconAnderzorg.nl

Over AnderZorg

AnderZorg is een zorgverzekeraar die één van de laagste premies biedt in Nederland. Bij AnderZorg is het van belang dat u als klant niet te veel betaalt voor zorg die u niet nodig heeft. Veel klanten maken bewuste keuzes en hebben een gezonde levensstijl. Toch worden deze klanten geconfronteerd met hoge premies bij veel zorgverzekeraars. AnderZorg wil daarom haar premie zo laag mogelijk houden voor deze klanten.

AnderZorg wil haar product zo makkelijk en eenvoudig mogelijk maken. U kunt via internet makkelijk de status en voortgang van al uw zorggerelateerde onderwerpen checken. Door het zelfmanagement van de klanten via internet, scheelt dit veel uitgaven aan bijvoorbeeld salarissen bij de zorgverzekeraar. Dit heeft dan ook direct invloed op de premie. Bijna alle contacten lopen dus via internet.

Naast de chatfunctie en e-mailcontact is er ook een webcareteam. Het webcareteam heeft als kerntaak het beantwoorden van vragen van de klanten via Twitter en Facebook. Hierdoor is de bereikbaarheid vergoot en heeft u geen last van telefoonkosten of een lange wachtperiode. Via de blog van AnderZorg worden er regelmatig relevante vraagstukken beantwoord en worden er handige tips voor besparing gegeven. Via de Blog wordt u continu geïnformeerd over de belangrijke informatie.

AnderZorg is jarenlang aanbieder van één van de laagste premies in Nederland. Als klant heeft u keuze uit duizenden zorgaanbieders. Via de website kunt u makkelijk uw vragen stellen met behulp van de chatfunctie en kunt u onder anderen uw declaraties online of via uw mobiel indienen. AnderZorg maakt deel uit van het Menzis concern, samen met Azivo en Menzis. Door de samenwerking met Menzis bent u verzekerd van kwalitatieve zorg.

Anderzorg heeft een leuke bedrijfsfilm gemaakt deze kunt u bekijken via de volgende link http://www.youtube.com/embed/myq2ZuiPgO8?rel=0

Provisie: Nee
Vergelijkbaar in module: Ja
Direct afsluiten: Nee
Wijzigingen: Verzekeraar
Declaraties: Verzekeraar
Premie innen: Verzekeraar
Contact telefoon tot aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact telefoon na aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact e-mail tot aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact e-mail na aanvraagformulier: Verzekeraar
Contact Twitter: Verzekeraar

Dienstverlening Kiesgoed.nl

Kiesgoed.nl ontvangt geen beloning van deze verzekeraar. U kunt deze zorgverzekering niet vergelijken in onze vergelijkingsmodule. Vervolgens kunt u een offerte via Kiesgoed.nl ontvangen of wordt u doorgestuurd naar de zorgverzekeraar.

De dienstverlening die wij bieden, is afhankelijk van de overeenkomst die Kiesgoed.nl met deze zorgverzekeraar heeft. Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Daarom adviseren wij geheel onafhankelijk. In tegenstelling tot andere vergelijkingssites heeft geen enkele verzekeraar aandelen in onze organisatie. Geen enkele maatschappij heeft dus invloed op het advies dat wij bieden of de verdiensten die wij ontvangen.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van Heilbron | disclaimer | dienstverlening