Home » Zorgverzekeraars » Aevitae (ASR)
Aevitae logo

Zorgverzekering Aevitae (ASR)

Premies

  • Restitutiepolis: € 125,50 (Premie 2018)

Contact

Website IconAevitae.nl

Over Aevitae (ASR)

ASR Verzekeringen behoort tot één van de 4 grootste verzekeraars in Nederland. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ASR Verzekeringen terecht voor een scala aan verzekeringen. Onder anderen schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. ASR blijft op zoek gaan naar een balans tussen mens, maatschappij en milieu door het aanbieden van duurzame producten.

ASR Verzekeringen vindt het vertrouwen in elkaar belangrijk. Hier gaat het immers om vertrouwen in de toekomst en het vertrouwen in de verzekeraar. Om het vertrouwen te krijgen bij de bevolking heeft ASR een aantal kernwaarden opgesteld:

  • Persoonlijkheid
    ASR Verzekeringen wenst zo veel mogelijk vertrouwen bij de klant te winnen door goed te luisteren naar de klanten met als doel de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen. Door goed te luisteren en door interesse te tonen in de klant, kan ASR de verzekeringen beter laten aansluiten op de behoefte van haar klanten.
  • Aanspreekbaarheid
    Voor het verbeteren van de diensten en om verder te kunnen groeien is het van belang om elkaar te kunnen aanspreken binnen de organisatie. Hierdoor blijft men alert en neemt ieder zijn verantwoordelijkheid op zich.
  • Eigen- en echtheid
    Open communicatie en door het beste uit iedereen te halen komt ASR Verzekeringen tot oplossingen op uiteenlopende onderwerpen.

De producten van ASR Verzekeringen zijn af te sluiten via volmachten. Aevitae is daar een voorbeeld van. Dit houdt in dat Aevitae, binnen de kaders, verantwoordelijk is voor het proces van afsluiten tot premieincasso. ASR Verzekeringen fungeert in dit geval als risicodrager. De door ASR verleende volmachten hebben onder anderen betrekking op schadeverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen en zorgverzekeringen.

Provisie: Ja
Vergelijkbaar in module: Ja
Direct afsluiten: Ja
Wijzigingen: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Declaraties: Verzekeraar
Premie innen: Verzekeraar
Contact telefoon tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact telefoon na aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact e-mail tot aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact e-mail na aanvraagformulier: Kiesgoed.nl en verzekeraar
Contact Twitter: Kiesgoed.nl en verzekeraar

Dienstverlening Kiesgoed.nl

Kiesgoed.nl ontvangt een beloning van deze verzekeraar in de vorm van provisie. Provisie is de beloning die financieel adviseurs ontvangen wanneer zij dienstverlening bij de verzekeraar uit handen nemen. De provisie die Kiesgoed.nl ontvangt bedraagt ongeveer 2 tot 3 procent van het premiebedrag.

De dienstverlening die wij bieden, is afhankelijk van de overeenkomst die Kiesgoed.nl met deze zorgverzekeraar heeft. Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Daarom adviseren wij geheel onafhankelijk. In tegenstelling tot andere vergelijkingssites heeft geen enkele verzekeraar aandelen in onze organisatie. Geen enkele maatschappij heeft dus invloed op het advies dat wij bieden of de verdiensten die wij ontvangen.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van Heilbron | disclaimer | dienstverlening