NvM Image
Home ยป Echt onafhankelijk

Echt onafhankelijk

Onze onafhankelijkheid houdt in dat geen enkele bank of verzekeraar aandeel heeft in onze organisatie. Daardoor is het advies dat wij geven aan verzekerden geheel eerlijk. Wij stellen het klantbelang altijd voorop.

Advies echt onafhankelijk

Wij beloven onze klanten dat het advies dat wij geven niet gerelateerd is aan een beloning die wij ontvangen van een verzekeraar. Kiesgoed.nl gelooft in het daadwerkelijk adviseren waar een verzekerde behoefte aan heeft: de juiste kwaliteit voor de juiste prijs.

Beloning van Kiesgoed.nl

Van enkele zorgverzekeraars ontvangen wij een beloning in de vorm van provisie. We zijn hier transparant in. Je kunt zien bij welke zorgverzekeraar wij provisie ontvangen en waar dit niet het geval is. Provisie is de beloning die financieel adviseurs ontvangen wanneer zij dienstverlening bij de verzekeraar uit handen nemen. Deze provisie is meegenomen in de premie die je betaalt aan de verzekeraar en komt er dus niet nog als apart bedrag bij.

Onafhankelijke werkwijze

Iedere vergelijkingssite kent zijn eigen werkwijze. Op sommige websites vind je uitgebreide lijsten met voorwaarden en verzekeraars. Andere vergelijkers bieden snel een advies op basis van premie. Wat uniek is aan de wijze waarop wij vergelijken, is dat wij daadwerkelijk een advies bieden. Dat advies is onafhankelijk en kunnen wij inhoudelijk onderbouwen.

Klantenpanel

Om de informatievoorziening, transparantie en betrouwbaarheid van Kiesgoed.nl te waarborgen maakt SUCSEZ gebruik van een klantenpanel. Dit panel bestaat uit een representatief aantal relaties van SUCSEZ. Zij houden toezicht op de werkwijze van SUCSEZ en de website Kiesgoed.nl.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van SUCSEZ B.V. | disclaimer | dienstverlening