Home » Zoekresultaat

Zoekresultaat

De zorgvergelijker van Kiesgoed.nl biedt vier sorteringsmogelijkheden om tot een vergelijking te komen.

Laagste premie

Wanneer je op zoek bent naar de laagste premie voor je zorgverzekering kun je dit aangeven in de zorgvergelijker. Wat onze zorgvergelijker concreet doet is het zoeken naar de goedkoopste zorgverzekering die voldoet aan de in te stellen dekkingsfilters. Een voorbeeld van wat je kunt aangeven in de dekkingsfilters is: “Ik wil een vergoeding voor minimaal 6 fysiobehandelingen per jaar”.

Beste voorwaarden

Tegenovergesteld aan de laagste premie, kun je ook sturen op de beste voorwaarden in je vergelijking. Wanneer je sorteert op beste voorwaarden zoekt de zorgvergelijker de zorgverzekering die het meest voldoet aan de ingestelde dekkingsfilters. Het is dus niet zo dat dit altijd het meest dure pakket hoeft te zijn.

Prijs/kwaliteit

De sorteringsmogelijkheid prijs/kwaliteit houdt rekening met zowel de dekkingfilters als het ingevulde profiel, waaronder bijvoorbeeld de gezinssituatie. Binnen deze kaders zoekt onze zorgvergelijker naar de “beste vergoeding voor een euro”. Concreet betekent dit dat de zorgvergelijker rekening houdt met zowel de prijs van het pakket als de aansluiting van de dekking bij jouw persoonlijke situatie.

Aanbieders

Wij vergelijken nagenoeg alle zorgverzekeringen in Nederland. Daarom kun je er vanuit gaan dat je een goed onderbouwd advies krijgt van ons. Sommige zorgverzekeringen zijn alleen af te sluiten wanneer je bijvoorbeeld in een bepaalde branche werkzaam bent, zoals zorgverzekeraar IZZ medewerkers uit de zorg verzekert. Deze verzekeraars worden getoond nadat is aangegeven dat men in deze branche werkzaam is.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van Heilbron | disclaimer | dienstverlening